postajališče za

avtodome

PZA JE OD 1. 11. DO 4. 11. 2023 POPOLNOMA ZASEDEN

prijava in odjava gostov:

na recepciji hotela bioterme

Lokacija postajališča za avtodome Bioterme se nahaja neposredno ob kopališkem kompleksu Bioterm, ob potoku Bukovnica.

Omogočen je ustrezen dovoz – dostop 24 ur na dan, kateri je primerno označen in omogoča dovolj manevrskega prostora – krožna pot. Postajališče za avtodome je opremljeno z vstopno rampo.

Gramozirane in utrjene poti zagotavljajo varno vožnjo ob vsakem vremenu, ne glede na letni čas. Na zemljišču, velikem cca. 6.600 m , je urejenih 50 površin – parkirišč, namenjenih postanku in počitku. Vse površine – parkirna mesta so opremljena z električno energijo. Za oskrbo avtodomov z električno energijo so uporabljeni – vgrajeni t. i. Elektrostar Euro nerjaveči stebrički priznanega proizvajalca Freizeit Reisch. Plačilo električne energije se glede na porabljeno količino vrši z euro kovanci. CEE vtičnice odgovarjajo zahtevam uporabe na postajališčih za avtodome. Stebrički so opremljeni z 9 W varčno razsvetljavo, ki je krmiljena s programsko uro.

Oskrbovalno sanitarni otok Holiday – Cleany za potrebe izpraznjevanja fekalij in odpadne vode ter kemičnih WC, izpiranje kemičnih WC, čiščenje podstavka po uporabi kakor tudi odvzem pitne vode je urejen izven lokacije postajališča za avtodome, v njegovi neposredni bližini. Uporabniki oskrbovalno sanitarnega otoka plačujejo pitno vodo glede na porabo, neposredno z euro kovanci.

Na lokaciji postajališča za avtodome Bioterme je zagotovljeno brezžično (Wi – Fi) omrežje ter spremljanje TV programov iz kabelskega omrežja, potreben koaksialni kabel za priklop.

Veselimo se druženja z Vami!

POSEBEN PAKET

Možnost koriščenja uslug, kot če bi bivali v hotelu ali glampingu.

37,00€/osebo (NED–PET)

41,00€/osebo (PET–NED)

L

Pošljite povpraševanje in rezervirajte

svoje mesto avtodoma!