postajališče za

avtodome

PZA JE OD 1. 11. DO 4. 11. 2023 POPOLNOMA ZASEDEN

prijava in odjava gostov:

na recepciji hotela bioterme

Lokacija postajališča za avtodome Bioterme se nahaja neposredno ob kopališkem kompleksu Bioterm, ob potoku Bukovnica.

Omogočen je ustrezen dovoz – dostop 24 ur na dan, kateri je primerno označen in omogoča dovolj manevrskega prostora – krožna pot. Postajališče za avtodome je opremljeno z vstopno rampo.

Gramozirane in utrjene poti zagotavljajo varno vožnjo ob vsakem vremenu, ne glede na letni čas. Na zemljišču, velikem cca. 6.600 m , je urejenih 50 površin – parkirišč, namenjenih postanku in počitku. Vse površine – parkirna mesta so opremljena z električno energijo. Za oskrbo avtodomov z električno energijo so uporabljeni – vgrajeni t. i. Elektrostar Euro nerjaveči stebrički priznanega proizvajalca Freizeit Reisch. Plačilo električne energije se glede na porabljeno količino vrši z euro kovanci. CEE vtičnice odgovarjajo zahtevam uporabe na postajališčih za avtodome. Stebrički so opremljeni z 9 W varčno razsvetljavo, ki je krmiljena s programsko uro.

Oskrbovalno sanitarni otok Holiday – Cleany za potrebe izpraznjevanja fekalij in odpadne vode ter kemičnih WC, izpiranje kemičnih WC, čiščenje podstavka po uporabi kakor tudi odvzem pitne vode je urejen izven lokacije postajališča za avtodome, v njegovi neposredni bližini. Uporabniki oskrbovalno sanitarnega otoka plačujejo pitno vodo glede na porabo, neposredno z euro kovanci.

Na lokaciji postajališča za avtodome Bioterme je zagotovljeno brezžično (Wi – Fi) omrežje ter spremljanje TV programov iz kabelskega omrežja, potreben koaksialni kabel za priklop.

Ob predhodnem naročilu naprodaj sveže pečen kruh in pekovski izdelki, ki se pripravljajo vsako noč za nastanitvene goste v lastni pekarni Bioterm.

Veselimo se druženja z Vami!

POSEBEN PAKET

Možnost koriščenja uslug, kot če bi bivali v hotelu ali glampingu.

37,00€/osebo (NED–PET)

41,00€/osebo (PET–NED)

L

Pošljite povpraševanje in rezervirajte

svoje mesto avtodoma!